Veres Péter

Veres Péter belsőépítész művész.

Belsőépítész művész

Művészeti tanulmányait a rajztanulás mellett, 1987-től a VIDEOTON formatervező irodában kezdte, ahol főleg grafikai munkákat végzett, látványrajzokat készített. Megtanulta a szitanyomtatást és a tervezés technikai fogásainak alapjait.

1989-ben elkezdte a Kirakatrendező és Dekoratőr iskolát, amit a Magyar Iparművészeti Főiskolára nyert felvétele miatt nem fejezett be (1990). Másodéves korában készíti el első bútorát, ami több kiállításon is sikerrel szerepelt. 1994-ben diplomázik, majd 1996-ban az iskola Mesterképző szakán mesterdiplomát szerez.

 „Rendkívül fontosnak tartom, hogy az általam készített terv kivitelezésében is részt vegyek, illetve folyamatosan felügyeljem, mert csak így tudom biztosítani azt a minőséget a kész bútornál, amit a tervezőasztalon megálmodtam!”

A Mesterdiploma megszerzését követően, folyamatosan készíti belsőépítészeti terveit és bútorait.

„Munkáimban gyakran kísérletezek, technika és formai megoldásaimban ötvözöm a hagyományt a szokatlannal, törekszem a nemes anyagok használatára, azok harmóniájára, hogy ne csak formailag, de materiálisan is időt állók legyenek.”

Lap tetejére
terveink, referenciáink
rólunk