előszoba, folyosó tervezés

  • Modern beépített szekrény tervezés és kivitelezés.

 

Mikor előszobát tervezünk, szem előtt tartjuk, hogy a belépő szemlélőnek ez a látvány tárul elsőként a szeme elé. Olyan ez, mint amikor egy magazin címlapját nézzük, vagy egy könyv bevezetőjét olvassuk. Meg kell, hogy ragadjon minket, késztessen a további terek felfedezésére, de ne áruljon el túl sok titkot.

Ön is olyan funkcionális előszobát képzel el, ahol a kabátokat fel tudja akasztani, vagy szekrénybe tudja tenni, van helye a táskának, cipőnek, sőt a kulcsnak is. Minden kéznél van, de semmi sincs tolakodóan s szeme előtt. Mikor elindul otthonról, szívesen vet még egy utolsó pillantást ruházatára, frizurájára, ezért fontos egy jól elhelyezett egészalakos tükör is.

Ez a tér egyfajta zsilipként funkcionál a külvilág és a magánszférája között, de hangulatával, köszöntenie kell a hazatérőt.

A közlekedők, folyosók tervezésénél fő szempont az összekötés, vagy elválasztás gondolata. Sokszor a folyosók hivatottak megoldani a ruhák tárolását, akár egy garderobe, de ügyelni kell a közlekedésre szánt területek szabadon hagyására. Ön sem szeret szűk, telezsúfolt térben szorongani, vagy egy folyosón oldalazni.

Gaderobe tervezés

Az Ön ruhatára is sok helyet foglal el. Ezek átgondolt tároláshoz figyelembe kell venni öltözési szokásait, az elhelyezni szánt ruhák mennyiségét, a rendelkezésre álló területet. Szerencsés helyzetben erre külön helyiség áll rendelkezésre, de gyakran előfordul, hogy egy tér több funkciót lát el. Sokszor kerül a garderobe a hálószobába, folyosókra. Átgondolt tervezéssel, a használó szokásainak alapos megismerésével rendkívül praktikus tárolókat lehet létrehozni, melyeknek látványa is impozáns.

Ha fontos a design, és a funkcionalitás, akkor csak mi segíthetünk Önnek!

Lap tetejére
terveink, referenciáink