kivitelezés

  • Iroda, üzleti tér belsőépítészeti kivitelezése.

 

Cégünk egy reneszánsz festőiskolához, alkotóműhelyhez hasonlóan működik. A tökéletes belsőépítészeti kivitelezés érdekében a munkafolyamatok majdnem egészét saját üzemünkben végezzük. A jól begyakorolt feladatokat „tanítványaink”, alkalmazottaink végzik el, de a különleges megoldásokat, speciális részleteket mindig az alkotók a maguk keze munkájával adják hozzá a végeredményhez.

Ez lehet egy komplett ház, vagy akár csak egy kis asztalka. A számítógépes részlettervezés és technológiai sorrend kidolgozása ellenére folyamatosan felügyeljük a kivitelezés menetét, minden munkafázisban tovább tudjuk tökéletesíteni eredeti terveinket.

A legmodernebb technológiák és a legősibb kézműves technikák teljes ismeretével és azok felhasználásának arányaival alakítjuk ki a feladat végrehajtásához szükséges technológiai folyamatot.

Kivitelezett tárgyainkban, enteriőrjeinkben egyszerre van jelen a jövő és a hagyomány.

Személyesen válogatott kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk, melyeket onnét szerzünk be, ahol azt a világon a legjobb színvonalon állítják elő. A kivitelezés során minden munkadarabot körültekintően kezelünk, az alkatrészeket egyenként megvizsgálva dolgozzuk fel, munkafázisonként ellenőrizzük. Az általunk készített tárgyak felületkezelési minőségét szakmai fórumok példaértékűként méltatják, a legjobb autómárkák felületi minőségéhez hasonlítják. Megrendelőinknek az átfogó tervezés mellett majd mindent átfogó kivitelezést is adunk. Némely esetben előfordul, hogy szakági alvállalkozókkal készíttetünk részleteket az egészből. Ezek a kivitelezők szakáguk legjobbjai, mindegyikükkel 10-15 éves munkakapcsolatban állunk, alávetik magukat az általunk elvárt minőség teljesítésének. Személyesen részt veszünk az eddig még nem használt megoldások kidolgozásában, megvalósításában.

Lap tetejére
terveink, referenciáink