design bútor, tárgy tervezés

  • Design bútor tervezés és kivitelezés.

 

Minden térnek vannak olyan kiemelt tárgyai, melyek a látvány, és funkció szempontjából meghatározóak. Nem csak az egyedi bútoroknál, de minden tárgy esetén a használhatóság és a látvány miatt fontos a jó terv. Minden megkomponált térben van egy-egy kitüntetett darab, amely a tér „főszereplője”, és anyaghasználata, stílusjegyei, színe meghatározza a többi bútor részleteit is. Ebben a bútorban minden benne van, ami fontos a térben, meghatározza azt és egyben tartja a többi részletet, nélküle hiányozna az egység.

Kérésére bármilyen használati tárgyat megtervezünk, mely lakása része lehet. Legyen az egy egyedi bútor tervezése, kerti grillsütő, egyedi fotel, vagy kanapé, dohányzó asztal, vagy tálaló bútor, de akár különleges játék, sakk készlet, hangdoboz, lámpa.

Nálunk egy egységen belül valósul meg a világszínvonalú tervezés és a különleges minőségű kivitelezés. A kettős tapasztalat egymásra katalizáló hatása, egyedi műveinket kiforrott alkotásokká teszi, még akkor is, ha egyetlen darab készül belőlük. Tárgyaink, bútoraink megalkotásánál e tapasztalat egymásra hatása, csak az egyik momentum. A készítés folyamata nem egyszerű megvalósítás, hanem folyamatos fejlesztés, tökéletesítés a teljes kivitelezés során.

Ha hiányzik valami a házából, melytől az igazán az Ön életterévé válna, mi segítünk! Különleges bútorok egyedi tárgyak tervezése, kivitelezése.

Nekünk van pár ötletünk!

Lap tetejére
terveink, referenciáink