fürdőszoba tervezés

  • Különleges fürdőszoba tervezés.

 

A fürdőszoba a megtisztulás és felfrissülés helyszíne. Napjainkban egyre inkább a lelki megújuláshoz, kikapcsolódáshoz, vezető út első lépcsője is a fürdő. Ez az a hely, ahol a funkcionalitásnak nagyon nagy szerepe van.

A jó világítás megtervezése komplex probléma, hiszen Ön is szeretné magát jól látni fésülködéskor, sminkelésnél, borotválkozásnál, körömvágásnál, viszont nem szeretne verőfényt egy hangulatos, fürdősókkal, olajokkal átitatott, meghitt fürdőzés közben. Még az is előfordulhat, hogy a fürdőzés élményét ki akarja egészíteni egy jó könyv olvasásával, anélkül, hogy a fény elvakítaná.

A kádból, zuhanyzóból kilépve fontos a kényelem, a tisztaság és komfort érzete, hogy bőre ne érintkezzen hideg, rideg felületekkel, ne verhessen le semmit törülközés közben, ne égesse, vagy sértse meg egy radiátor kiálló része, és a tükörben pára helyett önmagát lássa. A funkciók, a kényelem és a biztonság helyes megtervezése, egyensúlya mind komoly szakmai kihívás, de Önnek ebből semmit nem szabad érzékelnie, csak azt, mintha láthatatlan szolgálók, mindent akkor és oda készítettek volna, amikor éppen szüksége van rá.

A letisztult design biztosítja az Ön tisztaságát!

Lap tetejére
terveink, referenciáink