nappali tervezés

  • Veres Péter belsőépítész tervei alapján kivitelezett nappali.

 

A nappali tervezés egy ház, vagy lakás azon területére fókuszál, mely egyszerre szolgálja a kikapcsolódás, szórakozás, reprezentálás, vendéglátás funkcióit. Itt üldögélünk, olvasunk, hallgatunk zenét, beszélgetünk, játszunk, vagy nézünk televíziót. Sokszor megoldottunk már olyan felkéréseket is ahol ennél összetettebb, speciális elvárásoknak is meg kell felelnie egy nappalinak.

Ön is szeretne napközben a kedvenc foteljában ülve a házból nyíló kilátásban gyönyörködni, miközben stúdióminőségben hallgatja kedvenc zeneművét, és este ugyanebből a fotelból, a legjobb, mozikban elérhető minőségben élvezni egy hollywoodi szuperprodukció összes kép és hangeffektusát, a film szereplőinek életnagyságú látványát.

Mindamellett bizonyára Önnek is fontos, hogy a technikai berendezések ne zavarják a szoba hangulatát, festményeinek, műtárgyainak látványát. Ezen igények mellett az arányok, formák, színhangulatok megoldása számunkra szinte már gyerekjáték. A gondosan kiválasztott burkolatok, szőnyegek, az elegáns megjelenés mellett akár a szoba akusztikai hangzásában is fontos szerephez jutnak ugyanúgy, mint egy fal-, vagy mennyezeti burkolat. A bútorok szépségük mellett alkalmasak a technikai berendezések, hanglemezek, CD-k, italok, poharak, játékok megfelelő tárolására, elrejtésére is.

A jól megválasztott világítás gondoskodik az adott funkció, hangulat hangsúlyozásáról, optimális fényerővel és megvilágítási hellyel. Ide tartozhat még egy „apró” technikai kiegészítés, ami e világítás intelligens kezelését is biztosítja – akár telefonunk segítségével is -, amely gondoskodik az egész ház fűtésének-hűtésének vezérléséről, rolóiról, napernyőiről, és szellőztetéséről is.

Ha Ön is ilyen nappalit szeretne, bízza ránk a tervezést, és a kivitelezést! 

Lap tetejére
terveink, referenciáink