bútor tervezés

  • Különleges egyedi bútor tervezés és látványterv készítés.

A Redform Design Studio munkái maradandó művészeti alkotások.

A belsőépítészeti tervezés szerves része a bútortervezés. Tárgyaink megalkotásánál az enteriőr egységét szem előtt tartva kialakítjuk az oda kerülő használati tárgyak, bútorok formáját, szerkezetét, anyagát, színeit, díszítettségét, díszeit.

Bármilyen különleges bútor, egyedi bútor tervezését szívesen vállaljuk, legyen akár egy komplett nappali bútor, akárcsak egy-egy részlete, hifi szekrény, egyedi TV szekrény, design asztal, üvegasztal, vagy egyedi fotel, különleges kanapé, szófa, esetleg különleges falburkolat, egyedi fűtőtest burkolat.

A szerkezet kialakításánál felhasználjuk a funkcióhoz szükséges legújabb technikai vívmányokról lévő naprakész tudásunkat, a bútorkészítés kezdeteitől használt mesterfogásokat.

A design terén is sokszínű a palettánk a letisztult, minimalista formáktól kezdve, más történeti stílusok is helyt kapnak munkáinkban. Szívesen tervezünk art-deco, szecesszió formajegyekkel is.

Legfontosabb a kapcsolódó részletek tökéletes kidolgozása. A kivitelezhetőség és esztétikus megjelenés összhangja. Olyan formákat alkotunk, melyek minden esetben a legmagasabb szintű technológiai tudást feltételezik, és e tudás birtokában minden esetben maradéktalanul kivitelezhetőek.

Senkinek nem kell attól tartania, hogy a terveket át kell alakítani az elkészíthetőség érdekében, s azután köszönő viszonyban sincs a bemutatott látvány a valósággal.

Egyedileg tervezett luxusbútoraink, házának különlegességei, az adott funkció tökéletes beteljesítői, szemét gyönyörködtető alkotások.

Lap tetejére
terveink, referenciáink