tanácsadás

  • Belsőépítészeti és ingatlan vásárlási tanácsadás.

Stúdiónkat leginkább ingatlan vásárlás, belsőépítészeti megoldások és vásárlásokban való részvétel alkalmával kérik fel tanácsadásra.

Ingatlan vásárlási tanácsadás

Ingatlan vásárlása, bérbe vétele esetén első lépésben megismerjük az ön életviteléhez, vállalkozásához tartozó igényeket, szükségleteket. Megpróbáljuk feltérképezni habitusát, ízlésvilágát. Az elmondottakból, valamint a találkozásunkkor közvetített kisugárzásukból, testbeszédükből kialakítunk egy képet, mely segít optimális képet adni a megtekintendő ingatlannal kapcsolatban, hogy illik-e majd a megfelelő célra későbbi felhasználóinak. Érzelmektől mentesen fel tudjuk mérni a ház előnyös és hátrányos tulajdonságait, szakmai tapasztalatunkból következően, azonnal látjuk a benne rejlő lehetőségeket, korlátokat. Az épületben felhasznált anyagokból következtetünk az építés minőségére, az épület elhasználódására. Tanácsunkat személyre, vállalkozásra szabva adjuk, szakértői és művész szemmel vizsgálódva. Kérésére írásban összefoglaljuk tanácsunkat, és véleményünket az ingatlannal kapcsolatban, mely segít a döntés meghozásában, valamint alkualapként szolgál az ár kialakításánál, hiszen tartalmazza az épület hiányosságait, szemrevételezéskor feltárható hibáit.

Belsőépítészeti tanácsadás

Ebben az esetben is első lépés a lehető legalaposabb megismerése a teret használó személyeknek, vállalkozás esetén a cégnek, vezetői cégükkel kapcsolatos céljainak. Sokszor előfordul, hogy építészeti terveket kell megvizsgálni még a tervezési fázisban. Ekkor még könnyen lehet finomítani a terek arányait, a későbbi berendezési ötletekhez igazítani a falakat. Elkészült terek esetén segítünk a berendezési koncepcióban, forma, anyag és színvilág kiválasztásában, harmóniák és kontrasztok megteremtésében.

Vásárlási tanácsadás, közreműködés

Általában elkészült terek kiegészítőinek, vagy akár fő bútorelemeinek kiválasztásakor segítünk a formák, méretek színek meghatározásában. De sokszor adunk tanácsot műtárgyak, festmények, szobrok kiválasztásában, elhelyezésében is. Tehetségünk, sokéves tapasztalatunk, látásmódunk képessé tesz minket arra, hogy különböző boltok, galériák termékeit, egy térbe rendezzük a már meglévő tárgyakkal harmonizálva. Ha például egy lámpát választunk adott térbe, annak formáját, méretét a többi tárgyhoz a legoptimálisabban választjuk ki, mindamellett ügyelünk, hogy funkcióját is maradéktalanul betöltse, és kellő megvilágítást adjon a térben.

Lap tetejére
terveink, referenciáink